چراغ کم‌فروغ آینده‌نگری بیمه‌ها در صنعت

نبود بیمه‌های حمایتی مهم‌ترین عاملی است که کارفرمایان به نتیجه دلخواه نمی‌رسند زیرا هیچ آینده‌ای تضمین شده نیست.

اصغر آهنی‌ها، عضو هیات مدیره کانون عالی کارفرمایان کشور مصوبه معافیت کارفرمایان از پرداخت حق بیمه را یک نوع بازی حمایتی و بدون اثر در نظام کارفرمایی خواند و گفت: زمانی کارفرمایان از معافیت حق بیمه‌ این مصوبه بهره‌مند خواهند شد که طی دوسال نه‌تنها هیچگونه تعدیل نیرو برای آنها به ثبت نرسد بلکه باید افزایش و جذب نیرو را در دستور کار بنگاه‌ تولید خود قرار دهند.

وی ادامه داد: شرایط محیط کسب‌وکار کشور اجازه آینده‌نگری 6ماهه یا حتی یک‌ساله را به بنگاه‌های اقتصادی نمی‌دهد و اگر این رکود کماکان ادامه‌دار باشد، طبیعتا بنگاه‌های اقتصادی مجبور به تعدیل نیرو خواهند شد و عملا بنگاه‌های تولیدی از این امتیاز و معافیت بیمه‌ای، بی‌بهره‌ خواهند ماند.

عضو هیات مدیر کانون عالی کارفرمایان تاکید کرد: محیط کسب‌وکار و بنگاه‌های تولیدی هزینه‌های سرسام آوری را برای تولید تحمل می‌کنند اما نگاه به آینده حاکی از عدم اطمینان بنگاه‌داران تولیدی بوده و عدد معافیت بیمه‌ای نیز چندان عدد قابل انتظاری نیست که اثرات مثبت روانی بر اقتصاد و حتی اجتماع بگذارد.

آهنی‌ها افزود: کارفرمایان تولیدی از وجود نیروهای متخصص فارغ‌التحصیل متضرر نمی‌شوند اما فضای کسب‌وکار و رتبه‌بندی جهانی ما گویای وضعیت اقتصادی کشورمان است که دست کارفرمایان را در جذب نیرو بسته و کارفرمایان غیرنفتی واقعا با مشکلات عدیده‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طبیعتا نبود بیمه‌های حمایتی مهم‌ترین عاملی است که کارفرمایان به نتیجه دلخواه نمی‌رسند زیرا هیچ آینده‌ای تضمین شده نیست؛ کارفرمایان امروز با مشکلات بیمه کارگری، مالیات و فشار این سازمان‌‌ها به کارفرمایان شناسنامه‌دار مواجهند که عملا چنین اقداماتی در تضاد با اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید کالای ایرانی است.

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top