به گزارش خبرگو ،اقتصاد آنلاین- سپیده قاسمی؛ علی اوسط هاشمی با بیان اینکه تعیین قیمت بر عهده کار گروه های استانی است٬ افزود: قیمت های تعیین شده ۱۵ درصد زیر بازار آزاد در نظر گرفته می شود تا منافع مصرف کننده تامین گردد.
وی ادامه داد: وظیفه تشکیل کارگروه ها بر عهده استانداری ها است تا به فراخور شرایط استان قیمت ها را تعیین کنند.
هاشمی میزان میوه ذخیره شب عید را ۶۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: از این میزان ذخیره ۴۰ هزار تن پرتقال و ۲۰ هزار تن سیب است.
وی اظهار داشت: هدف ما رساندن میوه با قیمت مناسب به دست مصرف کننده و حمایت از تولید کننده است.
هاشمی با بیان اینکه ۱۵ میلیارد تومان هزینه تامین سبد محصولات شده است، ادامه داد: هر سبد ۱۱۰۰ تومان برای سازمان هزینه داشته اما به نفع مصرف کننده از آن صرف نظر شده است.
وی تاکید کرد: قیمت ها به نحوی در نظر گرفته شده که برای مباشران در هر کیلوگرم ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومان عایدی داشته باشد.
هاشمی درباره محل های توزیع میوه شب عید نیز گفت: توزیع میوهها در میادین میوه و تره بار و محل های تعیین شده انجام می شود اما از شهرداری درخواست داریم که در این زمینه با ما همکاری داشته باشد.
وی اضافه کرد: شهرداری ۲۴۴ میدان میوه و ترهبار دارد که میتواند با در اختیار قرار دادن تعدادی غرفه در این میادین، علاوه بر میوه شب عید به توزیع سایر اقلام مورد نیاز مردم کمک کند.
به گفته هاشمی؛ اتحادیه و تشکل های صنفی نیز می توانند در توزیع اقلام مورد نیاز مردم در این ایام ورود کنند.
مدیرکل سازمان تعاون روستایی همچنین از پرداخت ۷۰ تا ۷۵ درصد قیمت محصولات به باغداران خبر داد و گفت: باقی مطالبات نیز به زودی و با فروش محصولات پرداخت خواهد شد.
هاشمی در پایان کیفیت میوه های تنظیم بازار شب عید را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: میوه ها سورت شده و در بهترین کیفیت ممکن هستند و در سبدهای که نشان ستاد تنظیم بازار دارد توزیع می شود به همین دلیل امکان تقلب وجود ندارد.