طراحی قراردادها و پلت فرم‌ها برای تامین مالی

مدیرعامل فرابورس ایران، فین استارز را یک پلت فرم تامین مالی و معرفی فین‌تک ها دانست.

 

به گزارش خبرگو ، امیر هامونی در آیین اختتامیه فین‌استارز ۲۰۱۸ با بیان اینکه از چندین ماه قبل برای برگزاری این رویداد بزرگ برنامه‌ریزی و تلاش کرده‌ایم گفت: از ماه‌های قبل تیم‌های استارت‌آپ، مریبان، مشاوران و سرمایه‌گذاران برای حضور در فین‌استارز ثبت‌نام کردند و با برگزاری چندین نشست تخصصی با فعالان حوزه فین‌تک، سرمایه‌گذاران و حسابرسان نتایج بسیار کیفی‌تری از فین‌استارز ۲۰۱۸ در مقایسه با فین‌استارز ۲۰۱۷ به دست آمد.

به گفته مدیرعامل فرابورس ایران، در این دوره اهمیت ورود تکنولوژی‌های نو به حوزه حسابداری و حسابرسی مطرح و مفهوم بلاک چین برای ورود به این حوزه تبیین شد.

وی تصریح کرد: تعداد ۸۳ استارت‌آپ برای حضور در فین‌استارز امسال ثبت نام کردند که ۱۴ تای آن‌ها از استارت‌آپ‌های شاخص سال گذشته بودند. همچنین ۲۲ کارگاه تخصصی با حضور ۵۳۰ نفر توسط مرکز مالی ایران در رویداد فین‌استارز امسال برگزار شد و ۹ کارگاه تخصصی دیگر نیز با موضوع بلاک‌چین با استقبال ۳۶۰ نفر، میزبان مخاطبان بود.

مدیرعامل فرابورس ایران به برگزاری پنل‌های تخصصی با موضوعات متنوعی همچون سرمایه‌گذاری جسورانه، ارزهای رمز پایه، آینده حسابرسی و فین‌تک اشاره کرد و گفت: نتایج این دوره در انعقاد چندین قرارداد سرمایه‌گذاری و امضای تفاهم‌نامه‌های مختلف نسبت به سال گذشته بسیار ملموس‌تر است و باید اذعان کرد رویداد فین‌استارز صرفا یک نمایشگاه نیست بلکه یک پلت‌فرم تامین  مالی و معرفی فین‌تک‌ها و استارت‌آپ‌های مالی است که می‌توان به عنوان دستاورد ملموس فاینکس ۲۰۱۸ از آن یاد کرد.

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top