انتظار 72 ساله برای جبران زیان انباشته بیمه ایران / اشتباه ادغام بانک بیمه ایران پس از 39 سال مطرح شد

مدیر عامل بیمه ایران :طبق تحقيقاتي كه بيمه ايران انجام داده در صورتیکه بیمه ایران همین روند را طی کند و افزایش سرمایه صورت نگیرد ، ٧٢سال طول مي كشد تا زيان انباشته اش مستهلك شود./ این بانک به صورت اشتباهی ادغام شده چون بانکی دولتی نبوده است که مشمول ادغام شود یعنی از همان ابتدا اشتباه صورت گرفته است.

 

به گزارش خبرگو ،پور كياني در گفتگو با ريسك نيوز در پاسخ به اين سوال كه  چه ميزان از زيان انباشته بيمه ايران  مستهلك شده ،گفت:سال ٩٥ بالغ بر ١٠٠ميليارد تومان  از زيان انباشته كاسته شد.
به گفته وي زیان انباشته بیمه ایران حاصل پانزده سال است و  طبق تحقيقاتي كه  انجام داده در صورتیکه بیمه ایران همین روند را طی کند و افزایش سرمایه صورت نگیرد ، ٧٢سال طول مي  كشد تا زيان انباشته اش مستهلك  شود.

وی علاج کاهش زیان انباشته بیمه ایران را افزایش سرمایه دانست و گفت:در صورت موافقت و همکاری وزارت اقتصاد با افزایش سرمایه ، سرمایه بیمه ایران  از 3400 میلیارد تومان به  10 هزار میلیارد تومان یعنی حدودا سه برابر افزایش خواهد یافت.

وی تاکید کرد،در صورتیکه افزایش سرمایه صورت گیرد ، حدود 15 تا 30 سال زمان می برد تا زیان انباشته حذف شود.

وي با اشاره به متوسط سود  بيمه ايران در ١٢سال گذشته مي گويد، كمترين ميزاني كه سود ارايه شده ٤٨ ميليارد تومان ،متوسط سود ١٤٧ميليارد تومان و بالاترین سود این شرکت بیمه دولتی  حدود  ٣٣٠ ميليارد تومان بوده است.

به گزارش ریسک نیوز ، برخی کارشناسان معتقدند اگر بیمه ایران سالی ۱۰۰ میلیارد تومان  سود داشته باشد، بعد از ۳۴ سال از زیان انباشته خارج می شود و اگر جبران زیان انباشته در  ۷۲ سال را در نظر بگیریم دو فرض وجود دارد:
۱- سالی ۵۰  میلیارد تومان سود برآورد شده.
۲- یا فرض بر این است که در سنوات آتی زیان اضافه خواهد شد.
البته به نظر می رسد این گفته مدیر عامل بیمه ایران مبنی بر بازه زمانی 72 ساله برای جبران زیان انباشته 3400 میلیاردی ،با احتساب سوددهی متوسط و پایین این شرکت بیمه ای بوده است.
موانع رفع شود دوباره بانک می زنیم

محسن پورکیانی در پاسخ به سوال دیگری درباره تصمیم شرکت بیمه ایران برای تاسیس بانک، اظهار داشت: اگر بتوانیم موانع قانونی را مرتفع کنیم نسبت به انجام مقدمات تاسیس بانک اقدام خواهیم کرد.
وی با بیان این نکته که در تمامی دنیا شرکت های بیمه بانک دارند و در ایران بانک ها شرکت بیمه تاسیس می کنند، ادامه داد: یکی از ابزارهای تامین نقدینگی شرکت های بیمه، بانک ها هستند که متاسفانه شرکت های بیمه اکنون این ابزار را ندارند در حالی که قبل از انقلاب، شرکت بیمه ایران خود بانکی مستقل به همین نام داشت.
مدیرعامل بیمه ایران، تاسیس بانک از سوی این شرکت را ایده ای خوب خواند و تاکید کرد: در حال تلاش برای رفع موانع قانونی برای انجام این مهم هستیم تا بدین ترتیب با مالکیت بخشی از سهام آن بانک، چند کرسی آن را در اختیار داشته باشیم.
 
وی در عین حال با اشاره به پیگیری برای احیای بانک بیمه ایران، اظهار داشت: این بانک به صورت اشتباهی ادغام شده چون بانکی دولتی نبوده است که مشمول ادغام شود یعنی از همان ابتدا اشتباه صورت گرفته است.

بنابر گزارش ریسک نیوز، بیمه ایران در حال حاضر دارای زیان انباشته 3400 میلیاردی است ضمن اینکه مشمول ماده 141  قانون تجارت است و برای افزایش توانگری مالی خود  هنوز موفق به افزایش سرمایه نشده است.

پورکیانی در ادامه درباره پوشش بیمه ای هواپیمای حادثه دیده آسمان، گفت: این هواپیما تحت پوشش بیمه ایران بوده است و خسارت ها هم طبق مفاد قرارداد پرداخت خواهد شد.
 
به گفته وی، مسافران و خدمه این هواپیما هریک نفری 210 میلیون تومان و کل هواپیما سه میلیون دلار تحت پوشش بیمه بدنه بوده است.

وی همچنین 
از انتقال 1800 میلیارد تومان پرتفوی بنیاد شهید در شهریور به بیمه دی خبر داد و در پاسخ به سوالی در خصوص نارضایتی خانواده های شهدا از خدمات رسانی بیمه دی گفت: در صورتیکه شرایط بهینه باشد حاضر پوشش بیمه ای مجدد این نهاد هستیم.

 

وی تصریح کرد :  بنیاد شهید 1800 ميليارد تومان به بیمه ایران بدهکار هست که در حال پیگیری برای وصول ان هستیم.

پورکیانی اذعان داشت: 99 درصد توانگری بیمه ایران مربوط به ریسک بیمه گری است حدود 43 درصد ثالث و مابقی درمان تکمیلی

به گفته وی  54% از سهم پرتفوی بیمه ایران در یازده ماه گذشته ثالث بوده است

مدیرعامل بیمه ایران در واکنش به قطع همکاری با استارت آپ های بیمه ای در پاسخ به خبرنگار ما گفت که این استارت آپ ها فضای فروش بیمه شخص ثالث را دچار ناآرامی و بی نظمی کردند و به همین دلیل مدیر بیمه های اتومبیل دستور قطع همکاری داده است .

 محسن پورکیانی در پاسخ به این پرسش که حرکت و همکاری با این استارت آپ ها ناگزیر است و جامعه این مطالبه را از شرکتهای بیمه دارد اذعان کرد که ممکن است این موضوع در آینده مورد بازنگری قرار گیرد اما فعلا دستور قطع همکاری داده ایم.

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top