گامی عملی برای تفکیک حساب های بیمه های عمر ، با رویکرد هم افزایی بازارهای مالی

خبرگو: شرکت بیمه دی در راستای تفکیک حساب های عمر از غیر عمر و همزمان با عملیاتی کردن سامانه جامع بیمه های زندگی ، صندوق گنجینه الماس را با اخذ مجوز از بورس و بیمه مرکزی راه اندازی کرد.

به گزارش خبرگو صندوق گنجینه الماس بیمه دی که پذیره نویسی مرحله دوم آن از 22 مردادماه آغاز شد با مجوز بیمه مرکزی و بورس اوراق بهادار و با هدف شفاف سازی در نحوه سرمایه گذاری منابع حاصل از بیمه های عمر راه اندازی شد در این استا از ابتدای خردادماه سال جاری منابع بیمه های عمر و سرمایه گذاری این شرکت به این صندوق منتقل شده است.

بر اساس این گزارش ، شرکت بیمه دی ،پیرو الزام بیمه مرکزی مبنی بر ضرورت تفکیک حساب بیمه های عمر و غیر عمر شرکتهای بیمه در راستای حفظ حقوق بیمه گذاران،تشکیل این صندوق سرمایه گذاری را به عنوان راهکاری برای جداسازی حسابهای عمر و غیر عمر در دستور کار قرار داد.

گفتنی است ، یکی از مزیت های این صندوق سرمایه گذاری پیوند صنعت بیمه با بازار سرمایه از یک سو و حفظ حقوق ذینفعان اصلی یعنی بیمه گذاران در راستای شفافیت مالی حسابهای عمر می باشد.
به عبارتی ایجاد این صندوق ضمن تامین خواسته های بیمه گذاران و سهامداران به عنوان ذینفعان اصلی ، دغدغه صنعت بیمه که همان پیوند بیشتر با بازار سرمایه است را پاسخ می دهد.

این گزارش حاکی است،مزیت این صندوق که می تواند به عنوان یک الگو در سایر شرکتهای بیمه نیز مورد بهره برداری قرار بگیرد، این است که بیمه گذار به صورت کاملا شفاف می تواند محل های سرمای گذاری منابع حاصل از بیمه های عمر را رصد کند ضمن اینکه به دلیل شفاف بودن محاسبات سود در صورت کسب بازدهی بیشتر از روز تضمین شده حتما بیمه گذار می تواند در ان شریک باشد .

بدون شک تعیین سود مشارکت در منافع بیمه های عمر امروزه یکی از دغدغه های بازار بیمه است در این راستا این صندوق به دلیل شفاف بودن محل های سرمایه گذاری، این امکان را فراهم می کند که تعیین سود مشارکت در فضائی شفاف صورت پذیرد و حتی و حتی بیمه گذاران می توانند به صورت لحظه ای ان را رصد کنند

از مهمترین مزیتهای دیگر این صندوق آن است که به دلیل وجود سازمان بورس به عنوان نهاد ناظر،منابع سرمایه گذاری به سمت دارائی های ریسکی و غیر نقد شونده نمی رود.

از سوی دیگر صندوق مزبور این فرصت را برای شرکت بیمه فراهم می اورد تا پرتفوی متنوعی از سرمایه گذاری شامل سهام ، اوراق با درامد ثابت ، اوراق مشارکت و حتی سود بانکی ایجاد کند به طوریکه با استفاده از ابزار بازار بدهی موجود در بازار سرمایه بیمه گران قادر خواهند بود تا منابع مالی خود را با نرخ های رقابتی سرمایه گذاری کنند .

گفتنی است،صندوق مزبور تا حدود 80 درصد باید در حوزه اوراق فیکس باشد در این راستا این مزیت در عین انعطاف پذیری ،امکان سرمایه گذاری پر ریسک را از بیمه گر می گیرد به طوریکه سرمایه گذاری در شرکتهای غیر بورسی و غیر شفاف و دارائی های غیر نقد شونده مانند املاک و ... را غیر ممکن می کند. 

برچسب ها

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top