به گزارش خبرگو به نقل از روابطعمومی پژوهشکده بیمه محورهای اصلی این کنفرانس شامل بیمههای زندگی، صندوقهای بازنشستگی، بیمههای درمان، مدلهای بیمسنجی و مالی است.
در مراسم افتتاحیه این همایش که با حضور سخنرانان داخلی و خارجی همراه بود پرویز خسروشاهی قائم مقام بیمه مرکزی نیز بر اهمیت دانش بیمسنجی و اثر تعیین کننده آن بر صنعت بیمه تاکید کرد و گفت، اگر قرار باشد حرفه بیمهگری را در چند کلمه خلاصه کنیم آن کلمات عبارت از محاسبه حق بیمه، محاسبه ذخایر فنی، محاسبه توانگری، محاسبه ریسک و نقدشوندگی پرتفوی سرمایهگذاریها و محاسبه خسارت و مستمری خواهد بود. لذا صنعت بیمه مترادف با تخصص اکچوئری است و بدون آن صنعت بیمه امکان تداوم فعالیت نخواهد داشت.
قائم مقام بیمه مرکزی همچنین اظهار داشت: امر بیمسنجی، امری تیمی است نه فردی و برای اینکه فعالیت اکچوئری بخوبی انجام شود بایستی در قالب کارهای تیمی مرکب از متخصصان مختلف انجام پذیرد و برای انجام صحیح محاسبات بیمهای علاوه بر تخصص آمار و ریاضیات، تخصصهای اقتصاد، مالی و فنی مرتبط با رشتههای بیمهای نیز لازم است. بنابراین پیشنهاد میکنم با اتخاذ چنین رویکردی و با کمک پژوهشکده بیمه انجمن بیمسنجی ایران در قالب یک پروژه؛ حق بیمهها، ذخایر و توانگری مالی شرکتهای بیمه را بر اساس روشها و الگوهای علمی روز دنیا محاسبه نماید و شکاف آن با محاسبات جاری در صنعت بیمه را ارائه کند.
بر پایه این گزارش در روز دوم این کنفرانس دکتر عزیز احمدزاده رئیس گروه بیمه اشخاص پژوهشکده بیمه در پنل بیمههای عمر حضور دارد.
گفتنی است در نمایشگاه کنفرانس بیمسنجی کتابهای پژوهشکده بیمه در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.