رشد ۳۹درصدی تولید حق بیمه در بخش حمل کالای بیمه ایران

حق بیمه تولیدی در بخش بیمه های حمل کالای بیمه ایران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد رشد داشته است.

 

به گزارش خبرگو ،مجید رحمتی مدیر بیمه های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران با بیان این مطلب گفت: در تعداد بیمه نامه های فروخته شده در بخش بیمه نامه های حمل کالا نیز در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ حدود ۱۲ درصد رشد در تعداد داشته‌ایم و در ۹ ماه امسال هم نسبت به سال قبل حدود ۱۵ درصد افزایش را شاهد بوده ایم.

وی درباره متوسط زمان رسیدگی به پرونده های خسارتی در بخش بیمه های باربری و حمل کالا گفت: درحال حاضر متوسط زمان پرداخت خسارت به زیاندیدگان در بخش حمل کالا از زمان تکمیل مدارک تا زمان پرداخت خسارت به کمتر از یک ماه تقلیل یافته است.

مدیر بیمه‌های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای کاهش ضریب خسارت در رشته حمل کالا اضافه کرد: در شرکت سهامی بیمه ایران ضریب خسارت این رشته در سال ۹۴ به حدود ۵۴ درصد رسیده بود که در سال ۹۵ به حدود ۱۷ درصد کاهش یافت و پیش بینی ما این است که برای امسال هم عددی نزدیک به همین میزان محقق می گردد؛ این در حالی است که ضریب خسارت در رشته حمل کالا در کل صنعت بیمه در سال ۹۵ حدود ۲۸ درصد بوده است.

آقای رحمتی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال ۹۴ تعداد خسارت‌های پرداختی در رشته حمل کالا ۴۴۰ فقره بوده است که در سال ۹۵ با ۱۵۴ درصد رشد به ۱۱۲۰ فقره افزایش یافت؛ یعنی در تعداد پرداخت‌ها رشد داشته اما به لحاظ مبلغ پرداخت شده، شاهد کاهش بوده ایم و این دلیل اصلی کاهش ضریب خسارت در رشته حمل کالای بیمه ایران بوده است.

وی یکی از بزرگترین خسارت های جبران شده توسط بیمه ایران که در بخش دارویی کشور کم سابقه بوده است را پرداخت ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان خسارت به یک شرکت دارویی بزرگ در بخش حمل کالا در سال ۹۵ اعلام کرد.

مدیر بیمه های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران در ادامه اظهار داشت: با توجه به تغییراتی که در چارت سازمانی بیمه ایران انجام شده است، برای سال آینده بحث تمرکز‌زدایی را در رشته بیمه های کشتی، هواپیما وحمل کالا در اولویت برنامه‌ریزی خود قرار داده‌ایم. البته در حال حاضر نیز به تعدادی از استان هایی که از ظرفیت های خوبی برای رشد و توسعه برخوردارند، اختیارات بیشتری تفویض کرده ایم.

رحمتی در ادامه با تاکید بر اهمیت تنوع و نوآوری در بیمه ایران گفت: در بحث بیمه های حمل کالا چون چارچوب وظایف ما مرتبط با کلوزهای استاندارد بین المللی است و در همان چارچوب نیز خدمات مان را ارائه می کنیم موضوع تنوع و نوآوری با وجود آنکه همواره در دستور کار بیمه ایران قرار دارد، اما گستره زیادی در رشته حمل کالا ندارد. البته در سال های گذشته بر اساس آنچه در شورای تحقیق و توسعه شرکت تصویب شده بود تعدادی طرح بیمه ای جدید به اجرا گذاشته شد که به طور مثال می توان به بیمه حمل طلا در محل اشاره کرد که هم اکنون در استان های خراسان، اصفهان و یزد در حال اجراست.

مدیر بیمه های کشتی، هواپیما و حمل کالای بیمه ایران با اشاره به اهمیت بالای بیمه نامه های محمولات و حمل کالا و مغفول ماندن آن نزد اغلب صاحبان کالا افزود: در شرایط کنونی اقتصاد کشور بحث هزینه ها بیش از همیشه نزد بنگاه های اقتصادی حائز اهمیت است و با توجه به فرهنگ عمومی که در جامعه ما جاری هست ، بیمه را به چشم هزینه نگاه می کنند . به همین خاطر تجار بیشتر مواقع برای اینکه هزینه کمتری انجام دهند ارزش کالای خود را بسیار کمتر از ارزش واقعی آنها اعلام نموده لذا پوشش بیمه ای تهیه شده در هنگام خسارت — جبران خسارت واقعی وارده را نخواهد داشت ، یا به طور مثال فقط با هدف ارائه بیمه نامه به مبادی ذی ربط بیمه نامه ای با حداقل پوشش و حق بیمه را تهیه می کنند.

وی به بیمه گذاران توصیه کرد با توجه به پایین بودن حق بیمه در رشته حمل کالا همواره از پوشش های بیمه ای حداکثری و با کاملترین پوشش ممکن در حمل های داخلی و حمل های بین المللی (کلوز A) استفاده کنند تا در صورت بروز حادثه تمام یاحداقل بخش عمده ای از خسارات وارده جبران شود.

نکته حائز اهمیت و مزیت رقابتی بیمه ایران در هنگام بروز خسارت این است که گسترده ترین شبکه اجرایی کشور در اختیار بیمه ایران بوده و بیمه گزاران در هر کجای کشور دچار خسارت شوند دسترسی آسان به بیمه ایران برای کارشناسی و رسیدگی به خسارت برای ایشان میسر است. در خارج از کشور نیز به دلیل اعتبار بیمه ایران و ارتباطات گسترده ای که با وکلای معتبر بین المللی وجود دارد امکان استفاده از خدمات کارشناسی نمایندگان لویدز و یا وکلای بین المللی به راحتی میسر است که این امر خود روند رسیدگی و پرداخت خسارت را تسریع می کند.

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top