به گزارش خبرگو ،در اجلاس مدیران عامل طرحهای مستقر در منطقه عسلویه، برگزاری این اجلاس را برای حل مشکلات و پیدا کردن راهحلها مفید ارزیابی کرد و افزود: در شرایط جدید که مدیریت پتروشیمیها به مجموعههای خصوصی واگذار شده لازم است نیازها به شکلی متمرکز تامین شود و هر یک از مجتمعها به شکلی مجزا به دنبال نیازهایشان بروند.
وی با بیان این که تمرکز نداشتن در تامین نیازها میتواند به عدم نفع و ایجاد زیان تبدیل شود، تصریح کرد: فضای موجود و امکانات محیطی اجازه اقدام مستقل به پتروشیمیها را نمیدهد.
معاون وزیر نفت بر ضرورت همکاری مجتمعهای پتروشیمی در تامین نیازها یکدیگر تاکید کرد و گفت: مجموعههایی مثل پتروشیمی دماوند و مخازن سبز بهزودی آماده خدمترسانی به یوتیلیتی فاز ٢ منطقه ویژه پتروشیمی میشوند.
وی با بیان اینکه ٦٣ طرح پتروشیمی در کل کشور در حال اجراست، گفت: ٢٢ مجتمع پتروشیمی در عسلویه قرار دارد که این تعداد نیمی از محصولات پتروشیمی را تولید میکنند. بنابراین عسلویه جایگاه مهمی در تولید پتروشیمی دارد و اگر مشکلات این منطقه به صورت جمعی حل نشود، هم سرمایهگذار و هم مردم زیان میبینند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به فضای مثبت اجلاس اخیر پاریس اشاره کرد و گفت: شرکتهای معتبر اروپایی در شرایط کنونی برای همکاری با ایران اعلام آمادگی کردند و شرکت صاحب لیسانس UOP به طور جدی به دنبال عقد قرارداد و فروش لیسانس به ایران است. تاکید ما این است که خرید لیسانس به شکل متمرکز انجام شود تا اگر دیگران هم نیاز داشتند بتوانند با پرداخت حق و حقوق شرکت از آن بهرهمند شوند.
معاون وزیر نفت به نقش برجام در صنعت پتروشیمی اشاره کرد، گفت: در صنعت پتروشیمی نقش برجام به قدری زیاد است که همه فضای کار را تحت تاثیر قرار میدهد. در واقع بیشترین تأثیر برجام متوجه صنایعی چون پتروشیمی است.