اینترنت، ارتباطات را محاکمه می‌کند

 

 

 با حمایت غول‌های دنیای آی تی از شکایت انجمن اینترنت / Internet Association از کمیسیون ارتباطات فدرال/ FCC، قانون مُرده «بی طرفی نت» وارد فاز تازه‌ای از مرافعه حقوقی طولانی مدت شد.

 

به گزارش خبرگو ، یک روز بعد از فرمان جدید «آجیتپای» مبنی بر لغو قانون «بی طرفی نت» / Net Nutrality بزرگترین لابیمشتکل از کمپانی‌های آی تی فرمان مقابله به مثل را صادر کرده و تصمیم گرفتند تا پایکمیسیون ارتباطات فدرال را به دلیل این تصمیم به دادگاه بکشانند.{لینک}

 

کمپانی هایی مانند گوگل، فیس بوک، آمازون،نتفلیکس و توئیتر به عنوان اعضای انجمن اینترنت / IA به کیس حقوقیعلیه کمیسیون ارتباطات فدرال پیوستند تا بتوانند حقوق از دست رفته خود و کاربرانرا مجددا به دست بیاورند.

«مایکل بِکِرمن» مدیر اجرایی انجمن اینترنت دراین باره گفت: "نسخه نهایی فرمان «آجیت پای» همان طور که انتظار می‌رفت، حمایت ازمصرف‌کننده در برابر اپراتورهای اینترنتی را به طور کامل از بین برده است.اینقانون علیه یک اینترنت آزاد و باز و علیه کاربران اینترنت شکل گرفته است و ما ازطریق قانونی سعی خواهیم کرد حقوق از دست رفته کاربران را با کمک غول‌های آی تیبازیابی کنیم."

البته چنین امری به این زودی محقق نخواهد شد چراکه باید این نوع کیس‌های حقوقی از سوی اداره فدرال مورد تایید قرار گرفته تا رونداداری خود را طی کند.

قانون بی طرفی نت در زمان اوباما و با احترام بهحقوق مشتری و مشتری مداری تصویب شد و اپراتورها را از کم و زیاد کردن سرعت اینترنتدر قبال کاربران پرمصرف بر حذر می داشت و در مجموع بر آزادی اینترنت تاکید می‌کرد و دخل و تصرف روی دیتای خصوصی کاربران را محدود می‌کرد.

با روی کارآمدن ترامپ و تغییر رئیس کمیسیونارتباطات فدرال، دولت جدید علیه مردم گام برداشت و در یک حرکت آشکار به سوداپراتورهای اینترنتی قانون مصوب اوباما را لغو کرد.

با لغو این قانون هم کاربر دچار آسیب شده و همکمپانی‌های آی تی مانند گوگل، فیس بوک و ... معتقدند محدودیت در استفاده ازاینترنت باعث کند شدن روند توسعه آی تی خواهد شد.

حالا اینترنت در لباس IA در برابر ارتباطات FCC صف‌آرایی کرده تا بتواند حقوق از دست رفته کاربران را در برابر دولتی‌هابگیرد.

منبع:خبرآنلاین

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top