راه اثرگذاری بر تصمیم‌سازی‌های اقتصادی

غلامحسین شافعی از تلاش‌های صادقانه علی فاضلی رئیس اتاق اصناف صمیمانه تقدیر و ابراز امیدواری کرد که با همکاری مشترک اتاق‌های ایران و اصناف، فضای کسب و کار برای فعالان اقتصادی بهبود یابد.

 

رئیس اتاق اصناف و رئیس اتاق ایران برای بررسی مسائل روز اقتصادی کشور از جمله بررسی لایحه بودجه 97 در مجلس با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش خبرگو ،غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران در این دیدار با تاکید بر ضرورت اعمال دیدگاه‌های بخش خصوصی در تصمیمات اقتصادی،‌ گفت: طبق قانون بهبود محیط کسب و کار، قبل از هر تصمیم‌گری در دولت باید نظر بخش خصوصی پرسیده شود. بنابراین این انتظار وجود دارد که قوای سه‌گانه در تصمیم‌گیری‌های خود بخش‌خصوصی را مد نظر قرار دهند.

در جریان این دیدار، غلامحسین شافعی از تلاش‌های صادقانه علی فاضلی رئیس اتاق اصناف صمیمانه تقدیر و ابراز امیدواری کرد که با همکاری مشترک اتاق‌های ایران و اصناف، فضای کسب و کار برای فعالان اقتصادی بهبود یابد.

رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور با اشاره به همکاری اتاق‌های سه‌گانه گفت: بخش غیر دولتی تلاش می‌کند با ایجاد هماهنگی‌های لازم، شرایط را برای ارائه مشاوره مطلوب به قوای سه‌گانه مهیا سازد. در این زمینه اتاق ایران و اتاق اصناف همکاری نزدیکی با یکدیگر دارند.

رئیس اتاق ایران معتقد است که با انسجام در بخش خصوصی و داشتن صدای واحد در بخش غیردولتی، می‌توان اثرگذاری بیشتری در تصمیم‌سازی‌ها و سیاست‌گذاری‌های اقتصادی داشت.

غلامحسین شافعی سخنگوی سه‌اتاق معتقد است که ایجاد اتحاد میان تشکل‌های بزرگ بخش‌خصوصی به یکپارچگی بخش غیردولتی انجامیده است.

او توسعه متوازن منطقه‌ای را به عنوان یکی از برنامه‌ها و اهداف دبیرخانه مشترک سه اتاق دانست و گفت: سه اتاق تلاش می‌کنند تا یک نسخه واحد از مرکز برای تمام استان‌ها پیچیده نشود بلکه با توجه به شرایط و اولویت‌های هر منطقه تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری انجام شود.

رئیس اتاق ایران تصریح کرد: دولت نظرات بخش غیردولتی را می‌شنود اما متاسفانه همه آنها را مورد توجه قرار نمی‌دهد. بخش غیردولتی خواستار استقلال بیشتر استانداران است.

رئیس اتاق ایران، بخش بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی را مکمل بخش اصناف و تعاون دانست. او از روسای اتاق اصناف و تعاون برای همراهی در مسیر اتحاد بخش خصوصی تقدیر کرد.

علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف نیز در این دیدار گفت:‌ نبود مدیریت منسجم در اتحادیه‌ها، انجمن‌ها و بخش‌های متنوع، جذب سرمایه گذاری خارجی را مختل می‌سازد و بخش خصوصی باید این چالش ها را مورد توجه قرار دهد.

به گفته رئیس اتاق اصناف، با اتحاد میان بخش خصوصی و رسیدن به پیشنهادهای مشخص به عنوان صدای واحد بخش خصوصی می‌توان در پیگیری مطالبات بخش غیردولتی فعال‌تر عمل کرد.

دبیرخانه مشترک اتاق‌های ایران، اصناف و تعاون در دوره هشتم هیات نمایندگان اتاق ایران تشکیل شده و تاکنون جلسات منظمی میان این سه تشکل بزرگ بخش خصوصی برگزار شده است.

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top