به گزارش خبرگو ،اقتصاد آنلاین - سپیده قاسمی؛ محمد یوسفی در گفت و گو با اقتصاد آنلاین با بیان اینکه مرغ های که هم اکنون در سالن مرغداری ها وجود دارند با دان گران تغذیه می شود، افزود: جوجه ریزی برای ماه رمضان از نیمه فرودین آغاز و تا 10 اردیبهشت ادامه دارد و در این مدت مرغ ها از نهاده های که با نرخ ارز آزاد به دست مرغداران رسیده است تغذیه می شوند.
وی اضافه کرد: با در نظر گرفتن قیمت بالای نهاده ها قیمت تمام شده هر کیلو گرم مرغ به 5800 تا 6000 تومان خواهد رسید و انتظار می رود هر کیلو گرم مرغ زنده 6500 تومان از مرغداران خریداری شود.
به گفته وی ؛ در ایام رمضان قیمت هر کیلو گرم مرغ به مرز 9 هزار تومان نزدیک می شود که باتوجه به قیمت تمام شده منطقی است.
رئیس انجمن پرورشدهندگان مرغ گوشتی ادعای کاهش جوجه ریزی در این ایام را رد کرد و گفت: مطابق با هر ماه، دوره منتهی به ماه رمضان نیز 105 میلیون قطعه جوجه ریزی در سالن های مرغداری انجام شده است و افزایش قیمت ربطی به کاهش جوجه ریزی و تولید ندارد.
یوسفی همچنین پیش بینی کرد قیمت حدود 9 هزار تومان برای هر کیلو گرم مرغ تا پایان ماه رمضان تداوم داشته باشد.