به گزارش خبرگو ،علی ابراهیمی، در خصوص طرحهای احیاء و تعادل بخشی منابع آبهای زیر زمینی، اظهارداشت: متاسفانه تقریبا حدود 7 سال است که منابع مالی تخصیص داده شده به طرحهای تعادل بخشی منابع آبی را محدود کردهایم.
آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه محدود کردن منابع مالی طرحها باعث شده تا نتوانیم از حدر رفت آبها جلوگیری کنیم، گفت: در برخی از مناطق شاهد سیلهای ویرانگر بودهایم نشانگر عدم توجه و مدیریت اینگونه اتفاقات است.
وی در خصوص اینکه آیا خالی شدن سفرههای زیرزمینی بر فعالیت گسلها اثرگذار است، اظهار داشت: فعالیت گسلها بر اثر فشارهایی است که به آنها وارد میشود از نظر من، زمانیکه منابع آبهای زیرزمینی مصرف شود به نوعی با فرونشست زمین تعادل برهم میخورد که میتواند بر روی فعالیت گسلها نیز موثر باشد.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه کشور ما جزء کشورهای نیمه خشک است، باید قطره قطره آب را به شکل علمی و مدیریت شده مهار کنیم، ادامه داد: یکی از روشهای این مسئله تعادل بخشی است که متاسفانه در لوایح بودجه چند سال اخیر در میان ردیفهای آخر بودجه قرار دارد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه در لایحه بودجه سال 97 بودجه تعادل بخشی از رشد قابل توجهی برخوردار نبوده است، خاطرنشان کرد: این ردیف کاهش نداشته اما از نظر مالی برای این بخش در بودجه رشد قابل ملاحظهای دیده نشده است.
منبع:اقتصاد آنلاین