غرفه اقامتگاه بومگردی الیما در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، به معرفی این اقامتگاه و فرهنگ و سنن شهرستان ایذه پرداخته است.
مدیرکل دفتر مطالعات و آموزش معاونت گردشگری گفت: «هدف از برپایی سالن گردشگری خوراک، جلب توجه عمومی به این حوزه بهعنوان یک جاذبه گردشگری بود.»
کافی است فقط با یک همت و عشق به سفر و گردشگری پای به آخرین روز نمایشگاه گردشگری بگذارید تا لذت چشیدن و خوردن انواع غذاهای محلی و سنتی را با بهترین کیفیت تجربه کنید.
مدیر سالن خوراک یازدهمین نمایشگاه گردشگری با ابراز رضایت از اختصاص سالن در نمایشگاه بینالمللی گردشگری به خوراک، گفت: «این یک استارت بزرگ است، سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری با این اقدام مسیر حرکتی بزرگ در حوزه گردشگری خوراک را در کشور باز کرده است و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.»
محوطهای آکنده از خاک رس به یک سایت کاوش تاریخی شبیهسازی شده تا کودکان، باستانشناسی را تجربه کنند.
رئیس جامعه هتلداران گفت: «تبلیغات گسترده و تنوع محصولات گردشگری موجب استقبال گسترده مردم و مخاطبان از یازدهمین نمایشگاه گردشگری تهران شده است.»