به گزارش خبرگو ، بهنقل از روابطعمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در اين نمايشگاه که در قلعه تاريخي «فورتزا دا باسو» در شهر فلورانس آغاز به کار کرد، 32 هنرمند ممتاز عرصه صنایعدستی و هنرهای سنتی ایران به همراه نمایندگان کانون جهانگردی و اتومبیلرانی (به نمايندگی از سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری) حضور دارند.
در این دوره از نمایشگاه، غرفه ايران با مساحت 12٠ متر مربع، در سالن بینالملل قرار دارد و هنرمندانی از استانهاي تهران، اصفهان، خراسان جنوبي، خراسان رضوي، كرمانشاه، هرمزگان، جزيره قشم، خوزستان، زنجان و گلستان، در راستای توسعه صادرات صنایع دستی کشورمان، به تولید و عرضه محصولات و دستسازههای خود میپردازند.
گوهرتراشي، گبه، سوزندوزي، گليم، سنگهاي قيمتي، زيورالات سنتي، جاجيم، پارچههاي دستباف، فرش تركمن، شيشهگري، سفال، نقاشي روي شيشه، لباس سنتي، سوزنزني، چرم، خاتم، مينا، قلمزني روي مس، مينياتور، نقاشي روي صدف، منبت كاري، نقاشی روی چوب، حصيربافی، مليلهكاری، مسگري، معرق چوب، انگشترسازي و پاپيه ماشه، رشتههایی هستند که در این نمایشگاه به مخاطبان و بازدیدکنندگان معرفی ميشود.
در نمایشگاه فلورانس ٢٠١٨ که ميزبان ٨٠٠ شركت توليد و فروش صنايعدستي و دهها هنرمند از ٥٠ كشور جهان است، دیدارهایی در خصوص توسعه صادرات صنایع دستی پیشبینی شده است.
اجرای موسیقی محلی کردی از دیگر برنامههایی است که در غرفه جمهوری اسلامی ایران اجرا خواهد شد.
این نمايشگاه همچون گذشته سعي دارد با وارد كردن گوشهاي از هنرهاي سنتي در قالب ابزار و وسايل كاربردي در زندگی روزمره انسانها، رسالت خود را به انجام برساند.
در آرتيجياناي فلورانس، علاوه بر معرفی صنايع دستي كشورهاي مختلف جهان، بخشهايی به عرضه و نمایش خلاقيتهاي هنري، دكوراسيون داخلي، گياهان دارويي، سوغات محلي و غذاهاي سنتي اختصاص داده شده است.
این نمایشگاه که تا 11 اردیبهشت ماه 1397 برپا خواهد بود، قديميترين نمايشگاه صنايعدستي دنيا شناخته شده و هر ساله با استقبال چشمگیری از سوی علاقهمندان همراه است.