به گزارش خبرگو ، بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اصفهان، این نشست با حضور بوئی دوئی هونگ، معاون گردشگری کشور ویتنام، نگوین هونگتگ سفیر ویتنام در تهران و فریدون اللهیاری مدیرکل میراثفرهنگی این استان، مدیر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان، جمعی از مدیران ادارهکل، رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان و جمعی از فعالان گردشگری و رسانهای ویتنام و اصفهان برگزار شد.
اللهیاری گفت: شما گردشگران جنوب شرق آسیا روز گذشته با سفر به شهر تاریخ کاشان از دروازههای تمدن کهن فلات مرکزی ایران عبور کردید.
او با اشاره به قدمت تمدنی مردم فلات مرکزی ایران تصریح کرد: شما از محوطه باستانی سیلک بازدید کردید، یعنی مکانی که مردمش با اراده فراوان توانستند بیش از هفت هزار سال قبل بنیانهای تمدنی را در فلات مرکزی ایران پایهگذاری کنند و سپس مردم کاشان در دوران اسلامی با نامگذاری این شهر با عنوان «دارالمومنین» نقش مهمی را در تطور فرهنگ و تمدن جهان اسلام ایفا کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اصفهان در ادامه به شاخصههای تاریخی و طبیعی استان اصفهان اشاره کرد و افزود: در اصفهان هماینک بیش از ۲۲۳هزار اثر تاریخی شناخته شده است. این استان امروزه بهعنوان دومین پایگاه صنایعدستی جهان بهشمار میرود، لذا با دارا بودن جاذبههای غنی فرهنگی از یکسو و وجود تنوع اقلیمی از سوی دیگر، همگی تلاش کردهایم تا با گسترش گردشگری در پهنه استان پهناور اصفهان شرایط مناسبی را برای پذیرایی از گردشگران خارجی فراهم آوریم.
او به رشد ۵برابری گردشگری اصفهان در چهار سال گذشته اشاره کرد و افزود: با عنایت به برنامهریزیهای بهعمل آمده، در چهار سال اخیر و بهویژه ازسوی دولت تدبیر و امید، با رشد ۵برابری گردشگری خارجی اصفهان مواجه بودیم، لذا بهدنبال شناسایی کشورهای هدف جدید برای تداوم رونق گردشگری اصفهان هستیم و نگاه ما در این راستا امروز به سمت کشورهای آسیایی بهویژه ویتنام متمرکز شده است.
در ادامه این نشست تگوین هونگ سفیر کشور ویتنام در تهران ضمن قدردانی از مسئولان گردشگری اصفهان گفت: همه ما از سفر به اصفهان بسیار خرسندیم، زیرا من همواره از اصفهان بهعنوان یکی از شهرهای افسانهای مشرق زمین یاد کردهام و در طول مدت خدمت خود در ایران، ۲۰ مرتبه به اصفهان سفر کردهام.
او در ادامه با اشاره به سفر هیئت گردشگری ویتنام به استان اصفهان تأکید کرد: در این سفر ۳۵ نفر از مدیران دفاتر خدمات مسافرتی و تنی چند از راهنمایان گردشگری و فعالان رسانههای کشور ویتنام را با خود به استان اصفهان آوردهایم تا ویژگیهای مختلف این استان پهناور تاریخی را از نزدیک ببینند و گردشگران ویتنامی را به سفر به ایران و اصفهان تشویق کنند.
سفیر ویتنام در ایران با اشاره به تنوع محصولات هنری و فرهنگی اصفهان ویژه گردشگران خاطرنشان کرد: در سفر به اصفهان و کاشان یکی از مهمترین مراکزی که بازدید کردیم، بازارهای تاریخی این دو شهر بود و خرسندم که در اینجا اعلام کنم در این بازدید محصولات صنایعدستی اصفهان با تنوع و کیفیت مناسب و با قیمت خوب، نظر فعالان گردشگری ویتنام را به خود جلب کرد. همچین امر باعث میشود که در بازگشت به ویتنام، فعالان گردشگری ویتنام معرفان شایسته برای هنر نصف جهان باشند.
منبع:مهر