مأموریت پژوهشکده بیمه برای گسترش مذاکرات با مراکز آموزشی و پژوهشی جهان

خبرگو: پژوهشکده بیمه به نمایندگی از بیمه‌ مرکزی مأموریت دارد موضوع حفظ و افزایش رشته‌های تحصیلی بیمه در دانشگاه‌های داخلی و گسترش همکاری با مراکز پژوهشی و آموزشی بین‌المللی و انجمن‌ های بیمه ‌ای جهانی را دنبال نماید و به صنعت بیمه گزارش دهد.

به گزارش خبرگودکتر غلامرضا سلیمانی در بازدید از پژوهشکده بیمه در جمع مدیران این پژوهشکده با اعلام مطلب بالا گفت: برای به روز نگه‌ داشتن صنعت بیمه در شرایط تحریم و شرایط خارج از تحریم باید برنامه داشته باشیم و نقش پژوهشکده بیمه در این زمینه قابل توجه است.

وی به ایجاد، حفظ و تداوم روابط با انجمن‌های علمی و بین‌المللی که با آنان دارای تفاهم‌نامه و عضویت هستیم اشاره کرد و گفت: پژوهشکده می‌تواند با برنامه‌ریزی صحیح در نزدیک نمودن صنعت بیمه به سازگاری جهانی و کمک به انتقال دانش موثر باشد.

وی افزود نیازهای پژوهشی شرکت‌ها و صنعت بیمه باید به خوبی درک شود زیرا ارایه نتایج تحقیقات کاربردی به شرکت‌های بیمه که درگیر برنامه‌های فشرده اجرایی هستند یک امر حیاتی است و لازم است شرکت‌ها از توان پژوهشکده واقف شوند.

رئیس شورای عالی بیمه در ادامه از پژوهشکده بیمه خواست رتبه‌بندی شرکت‌های بیمه را در دستور کار قرار دهد. وی همچنین با اعلام اینکه صنعت بیمه در جذب اکچوئرها موفق عمل نکرده است بررسی این موضوع را بر عهده پژوهشکده بیمه قرار داد.

دکتر سلیمانی ضمن اولویت پژوهش بر آموزش تصریح کرد برای ورود نیروی انسانی به صنعت بیمه لازم است پژوهشکده بیمه دوره‌‌های آموزشی برگزار کند و گواهی صلاحیت حرفه‌‌ای را پیش‌نیاز ورود نیروی انسانی به صنعت تلقی نماید.

وی همچنین از پژوهشکده بیمه خواست حذف رشته مدیریت بیمه‌ را در برخی دانشگاه‌ها پی‌گیری نماید.

دکتر سلیمانی با اشاره به اقدامات موفق پژوهشکده بیمه گفت: موضوع اوراق بهادارسازی ریسک‌های بیمه‌ای یک حرکت رو به جلو برای انتقال ریسک‌های بیمه از طریق بورس است و انتظار دارم پژوهشکده بیمه این ایده‌ را اجرایی نماید.

وی خاطرنشان کرد باید از طریق ارایه پیشنهادها و راهکارهای مؤثر احساس نیاز به بیمه را در جامعه تقویت کنیم و فرهنگ‌سازی را در اولویت‌های صنعت بیمه قرار دهیم.

در ابتدای این نشست نیز دکتر صفری سرپرست پژوهشکده بیمه به ارایه گزارشی در مورد عملکرد و فعالیت‌های پژوهشکده بیمه پرداخت و گفت در سال 96، پژوهشکده بیمه 67 طرح پژوهشی را اجرا کرد. وی افزود: هم اکنون پژوهشکده طرحی را در دست بررسی دارد که به موجب آن بیمه‌نامه برخی از رشته‌های بیمه عمر در بازار ثانویه مبادله شود. بر این اساس بیمه‌نامه‌ برخی از رشته‌های بیمه عمر در بازار ثانویه قابل مبادله خواهد بود.

وی در ادامه گفت: تالیف16 کتاب و انتشار 4 نشریه به صورت فصلنامه، ماهنامه، دوماهنامه و دو هفته‌‌نامه از دیگر اقدامات پژوهشکده بیمه بوده است.

دکتر صفری برگزاری 77 دوره آموزشی با 122 هزار نفر ساعت و ارایه نظام جامع مدیریت آموزشی و تقویم آموزشی را از اقدامات بخش آموزشی دانست و به برگزاری 22 آزمون برای حدود 20 هزار نفر در سال 96 اشاره کرد.

در پایان این نشست دکتر سلیمانی از عملکرد مناسب پژوهشکده بیمه قدردانی کرد و گفت: امیدوارم پژوهشکده بیمه با ارایه پژوهش‌های کاربردی به نزدیک شدن صنعت بیمه به جایگاه واقعی خود در میان مردم و اقتصاد کمک نماید.

اصلاح شده شنبه, 20 مرداد 1397 07:49

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top