همسایگان ساختمان برق حرارتی منتظر تاییدیه مهندسی باشند

سخنگوی سازمان آتش نشانی اعلام کرد که تا زمانی که پاسخ شرکت‌های مهندسی درباره ایمنی ساختمان برق حرارتی وزارت نیرو نیامده است، همسایه‌های آن نمی‌توانند برگردند، البته این به معنی ناایمن بودن این ساختمان‌ها نیست.

 

به گزارش خبرگو ،جلال ملکی با اشاره به ادامه بررسی کارشناسی علت حادثه ساختمان برق حرارتی وزارت نیرو توسط آتش نشانی، اظهار کرد:  قرار بود تا ۲۴ ساعت بعد از عصر روزی که ساختمان را تحویل دادیم، وضعیت ایستایی آن بررسی شود. تا این لحظه هنوز در این زمینه اعلام قطعی نشده‌است و فکر می‌کنم تا فردا می‌توانند به نتیجه‌ برسند. این موضوع نیز مشروط به این است که شرکت‌ها و مهندسانی در اختیار گرفته شوند تا اعلام کنند آیا این ساختمان نیاز به مرمت دارد، باید تخریب شود یا با مقاوم‌سازی درست خواهد شد؟

وی ادامه داد: یک ایستگاه آتش نشانی  تا زمانی که نیاز باشد در محل مستقر خواهد بود، البته این استقرار جزو عملیات نیست. در حریق‌های بزرگ که چندین ساعت طول می‌کشد یا شدت حرارت بسیار زیاد است،  ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از حادثه یک یا دو ماشین آتش نشانی برای احتیاط در محل می‌مانند، اما کار عملیاتی نمی‌کنند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی همچنین درباره احتمال ریزش این ساختمان نیز توضیح داد و گفت: تا زمانی که مهندسان نظرقطعی خود را اعلام کنند این احتمال وجود دارد، ‌اما هرچه می‌گذرد احتمال آن کاهش پیدا می‌کند. ما همچنان منتظر هستیم متخصصان در این زمینه نظر دهند.

ملکی همچنین اعلام کرد: ساکنان ساختمان‌های همسایه این ساختمان هنوز به محل سکونت خود برنگشته‌اند، این به معنی در حال ریزش یا تخریب شدن این ساختمان‌ها نیست. تا زمانی که پاسخ شرکت‌های مهندسی نیامده است، همسایه‌ها نمی‌توانند برگردند. خود ساختمان‌ها مشکلی ندارند، بلکه آنها تابع شرایط ساختمان اصلی هستند. این اقدام برای این است که اگر ساختمان برق حرارتی وزارت نیرو ریزش کند و ساختمان‌های همسایه آسیب ببیند، اتفاقی برای کسی نیفتد.

اصلاح شده جمعه, 20 بهمن 1396 12:10

خبرگو
تازه ترین اخبار ایران و جهان

 

تصاویر

Top