به گزارش خبرگو ،وزیر کشور با تاکید بر اجرای دولت الکترونیک برای شفاف سازی و جلوگیری از رشوه و زیرمیزی گفت: روزانه 5 میلون نفر به ادارات مراجعه می کنند که در صورت اجرای این طرح می توان از مراجعه این تعداد نفر به ادارات جلوگیری کرد.
عبدالرضا رحمانی فضلی روز شنبه در مراسم آغاز به کار سامانه کدگذاری تقسیمات کشوری با بیان اینکه یکی از خلاء های کشور نبود شناسنامه واحد در تقسیمات کشوری است، اظهار داشت: به همین دلیل اختلافات زیادی در بین استان ها و مردم مناطق مختلف ایجاد شده و حتی کار بجایی می رسد که استانداران فکر می کنند استان همجوارشان کشور دیگری است.
وی خاطر نشان کرد: باید دستگاه ها موظف به همکاری با وزارت کشور برای اجرای طرح کدگذاری تقسیمات کشوری شوند و امیدوارم با درج اطلاعات لازم، این سامانه به بانک بزرگی تبدیل شود.
رییس شورای امنیت کشور با اشاره به اینکه یکی مشکلات دانشجویان نیز نبود اطلاعات کافی در دسترس برای پژوهش و تحقیق است، ادامه داد: روزانه بیش از 400 هزار نفر به نیروی انتظامی مراجعه می کنند و اگر همین موضوع را به دستگاه های دیگر تسری دهیم حدود 5 میلیون نفر می شوند که همین مراجعه کردن به دستگاه ها باعث اتلاف زمان و وقت مردم می شود.
وی با بیان اینکه اگر سیستم الکترونیکی دولت به شکل واقعی راه اندازی شود میلیون ها مراجعه به دستگاه ها کم خواهد شد، تصریح کرد: البته راه اندازی سیستم های الکترونیکی باعث شفافیت بیشتر خواهد شد و همین شفافیت رانت و زیرمیزی را از بین می برد.
رحمانی فضلی افزود: باید برای استانداران رقابت های خیری درنظر بگیریم که هر کدام از استان ها که بتوانند سیستم های اداری خود را الکترونیکی کنند، ارتقای درجه و تشویق داشته باشند.
در ابتدای این مراسم، سعید جلالی مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور نیز با تشریح اقدامات انجام شده برای راه اندازی سامانه کدگذاری تقسیمات کشوری، گفت: راه اندازی این سامانه، در ادامه مجموعه برنامه های اعلام شده توسط دولت تدبیر و امید و شخص وزیر کشور است که در سطح ملی پیگیری شد.
وی ادامه داد: در این سامانه واحدها و سطوح بسیار کوچک و عالی کشور نامگذاری و نشانه گذاری می شوند، و حتی برای اولین بار وزارت کشور درباره سواحل و نشانه گذاری در این مکان ها با حضو 15 نهاد کشور از جمله وزارت خارجه ورود پیدا کرده که توانستیم موضوع کدگذاری که سال های متمادی در کشور مغفول مانده بود را اجرایی کنیم.
جلالی افزود: با این کار گره های بسیاری از جمله برنامه ریزی های توسعه کشور، که مربوط به آمار دقیق روستاها، مزرعه ها، مکان ها و دشت ها است، آسان تر خواهد شد.