به گزارش خبرگو ،کارنامه ٢٣ ماهه این بانک در عمل به برنامه های اقتصاد مقاومتی از ابتدای سال ٩٥ تا پایان بهمن ماه سال جاری، نشان از توجه دقیق به اجرای این برنامه ها دارد به نحوی که اعطای تسهیلات به بنگاه های کوچک و متوسط، وام قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه و همچنین وجوه پرداختی به سپرده گذاران دو موسسه «میزان» و «ثامن» و همچنین پروژه «پدیده شاندیز» در کنار تسهیلات اشتغالزایی و تسهیلات مسکن مناطق مختلف شهری و روستایی محروم کشور، از جمله مهمترین بخش های این برنامه ها بوده است.
بنا براین گزارش، بانک صادرات ایران از ابتدای سال ٩٥ تا پایان بهمن ماه ٩٦، برای جلوگیری از بروز هر گونه نارضایتی در جامعه با انگیزه خدمت و کمک به سپرده گذاران موسسه منحله «میزان» و موسسه «ثامن» و همچنین پشتیبانی از سهامداران پروژه «پدیده شاندیز»، بالغ بر ٧٤ هزار میلیارد ریال حمایت مالی نموده است.
علاوه براین، طی مدت مورد اشاره بانک صادرات ایران با محوریت قرار دادن تامین مالی واحد های تولیدی کوچک و متوسط به عنوان بخش های مولد اقتصادی، با پرداخت تسهیلات در گردش قریب به ١٦٧ هزار میلیارد ریال از ١٢٠ هزار و ٥٣٤ واحد پشتیبانی کرده است.
همچنین از ابتدای سال ٩٥ تا پایان بهمن ماه سال جاری، قریب به ٢٨ هزار میلیارد ریال وام ازدواج و تهیه جهیزیه در اختیار ٢٨٠ هزار نفر از متقاضیان قرار گرفت.
در این مدت این بانک بیش از ٤٨ هزار فقره وام بالغ بر ٢١ هزار و ٦٣٥ میلیارد ریال برای خرید و احداث مسکن در شهرها و روستاهای کشور از قبیل وام به خانواده های محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، بافت های فرسوده و احداث حمام روستایی در قالب برنامه اقتصاد مقاومتی اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، تخصیص داد که گام مهمی در راستای تحقق اهداف اجتماعی به شمار می آید.
علاوه براین، بانک صادرات ایران در همین مدت ٢٨ هزار و ٣٠٣ فقره وام قرض الحسنه اشتغالزایی قریب به ٣٨٩٧ میلیارد ریال به معرفی شدگان نهادها از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخته که سهم عمده ای در رفع محرومیت و ایجاد اشتغال در مناطق کمتر توسعه یافته کشور داشته است.
بانک صادرات ایران همچنین طی سال جاری، در بخش صادرات کالاهای صنعتی و معدنی ٢١ فقره تسهیلات از محل منابع صندق توسعه ملی بالغ بر ١٣٦٦میلیارد ریال پرداخت کرده است.
شایان ذکر است، وام های تخصیص یافته برای پاسخگویی به نیاز های ضروری از قبیل درمان، تحصیل و ...، همچنین کمک به تامین مالی خسارات ناشی از حوادث قهری، خرید تضمینی گندم و سایر محصولات کشاورزی، اعطای تسهیلات برای نوسازی کامیون های سنگین و ستاد دیه به ارزش قریب به ٢٥ هزار میلیارد ریال را نیز باید به این حمایت ها افزود.