سیاسی (115)
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از دستگاه های نظارتی برای صلاحیت انتقاد و خواستار توضیحات شد
به گزارش پایگاه خبری خبرگو، مهندس رحیم الله سهرابی,کارشناس ارشد مهندسی راه و ساختمان از دانشکده فنی دانشگاه تهران در باب معرفی خود به خبرنگار ما گفت: از سال ۱۳۶۸ پروانه اشتغال مهندسی ساختمان را دریافت کردم و در سازمان توسعه راههای ایران دو سال در سمت مدیر دفتر فنی بودم و بعد آن آن وارد کار آزاد شدم.
وی از دلیل حضور خود در عرصه انتخابات گفت: بنده به شخصه چون در رشته عمران فعالیت کردم و تحصیلات دارم و در سنوات قبل هم در تعدادی جلسات کمیسیون عمران مجلس شرکت و مذاکرات داشتم ، تصمیم گرفتم در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کنم .
بسیار تخصص و برنامه و به طور کل اطلاعات معماری و سازه ای وسیع دارم که متاسفانه به دلایلی نامشخص صلاحیت صورت نگرفت که مورد تعجب و انتقاد من است.
عضو بسیج مهندسی سپاه تهران نسبت به رد صلاحیت خود گفت: شورای نگهبان پنج سال سابقه اجرایی را مطرح کرده است در حالی که من ۳۵ سال سابقه دارم , تعریف شورای نگهبان از سابقه اجرایی چیست ، را نمیدانم در حالی که من پروانه اشتغال مهندسی ساختمان در نظارت و طراحی و اجرا هم دارم.
عضو هیات موسس انجمن مهندسان مشاور طراح و ناظر ساختمان افزود: من با توجه به ۳۰ سال سابقه اجرایی وسیع به هرحال درگیر مسائل قضایی به دلایل مختلف حقوقی و کیفیری بوده ام که همه منتفی شده است ، اما شاید به زعم دستگاه نظارتی تنها دلیل عدم صلاحیت آمار زیاد این بوده است که باز تاکید می کنم از جانب من مورد اشکال است.
سهرابی افزود:مشاوره های مختلفی به وزارت راه و مسکن و شهرسازی داده ام و قانون نظام مهندسی را هم ویرایش کرده ایم و در این زمینه در کمیسیون عمران جلسات متعدد داشتم و برنامه جامعی در راستای عمران برای ورود به مجلس داشته ام که به دلایل نامعلوم میسر نشد .
این کاندید به منویات رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری به اصلح بودن یک نماینده تاکید داشته اند و من هم در پیرو منویات ایشان تخصص داشتن هم در کنار اصلح بودن ، تجمیع می کنم که فرد اصلح بتواند در مجلس درست فعالیت کند.
وی به نام غیر فارسی کمیسیون نقد وارد کرد و گفت: سوال من این است چرا باید نام کمیسیون یا کمیته که عنوان خارجی دارد انتخاب شود در حالی که عنوان "کارگروه " مناسب است. به طور مثال کارگروه عمران یا کار گروه بهداشت که در راستای پاسداشت زبان فارسی نیز هست.
سهرابی در انتقاد به نمایندگان کمیسیون های مجلس اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه "کارگروه ها " یا کمیسیون ها خیلی با نگاه منفعت ملی کارکرد ندارند و بعضا در کارگروه های تخصصی مباحث داخل صحن علنی خودشان رد و بدل می شود که این بسی جای اشکال دارد.
مسئول سابق کارگروه مسکن بسیج مهندسی سپاه تهران استفاده از مشاور نخبه را در مجلس امری مثمر ثمر دانست و تصریح کرد: استفاده از افراد مشاور نخبه در کنار نمایندگان در کمیسیون های مجلس با رای مردمی به صورت کشوری پیشنهادی است که میتواند به ساماندهی اوضاع مجلس کمک شایانی کند.
وی در نگاه تخصصی به طرح نهضت ملی مسکن گفت: نهضت ملی مسکن طرح بسیار خوب اما پر ایراد هم است و این نیاز به زیرساخت فنی هم دارد. به اعتقاد من برای شروع ، تولید یک میلیون واحد مسکونی , کاری بس دشوار بود که تقریبا اکنون به مرز نزدیک شده است اما متاسفانه کمتر مبحث نظارت های مهندسی در آن صورت گرفته است.
مدیر سابق کارگروه مسکن سپاه تهران در انتقاد به مسائل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری گفت: برای کمیسیون های ماده ۱۰۰ شهرداری طرح تهیه کرده ایم و در شرایط فعلی تبصره ها کارایی ندارند و مباحث تراکم و خط آسمان و ناظر ایمنی و چک لیست های مورد نیاز ساختمانی و سایر عناوین دیگر دچار اشکال است که ما برای همه آن ها برنامه داریم.
عضو بسیج مهندسی سپاه تهران در کلام پایانی خود تصریح کرد: حرفه مهندسی به خصوص در تمامی رشته ها مغفول مانده است و بچه های ما از این رشته در حال گریزان شدن هستند و ما می بایست در مجلس به گونه ای عمل کنیم که این حرفه احیا شود و احیا هم به راهکارهای درست و کار آمد نیاز دارد.
انتهای پیام
نشست خبری شورای ایران متحد با یاد شهید طهرانی مقدم توسط صاحب نظران کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حضور جمع خبرنگاران برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری خبرگو، خشایار نادی, دبیرکل ایران متحد و کاندید مردمی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: تشکلی که در حال راه اندازی آن هستیم بهعنوان لیست ایران متحد نامگذاری شده است و این شورا از همین جا اعلام می کند که به هیچ جناح و فرد و گروهی وابستگی ندارد و در حقیقت این شورا مشق و خط رهبری و گروه انقلابی است که هدفمان خدمت به مردم است و امید داریم برای مردم عزیز در تمام حوزه ها به عنوان مطالبه گر قدم برداریم.
وی عرصه اقتصادی را مهم برشمرد و گفت:در تمام عرصه های نظامی حرفی برای گفتن داریم اما چرا برای عرضه اقتصادی نباید قوی باشیم که این همواره مورد تاکید حضرت آقا در تذکراتشان است.
نادی تصریح کرد: افرادی اصلح, سلامت ,صادق و شفاف و پاسخگوی مردم باشند را انتخاب کنید و این در رسانه ها و فضای مجازی قابل جستجو است
دکتر زنگنه از دیگر کاندیدای مجلس خاطرنشان کرد: در خصوص کلان اقتصاد کشور سعی کرده ایم زبان مشترک داشته باشیم و اگر چیزی به عنوان قانون تدوین می کنیم باید قابلیت اجرایی داشته باشد.
وی ادامه داد: مجلس می تواند از ابزارهای نظارتی استفاده کند که به اعتقاد ما استفاده درستی نشده است و نماینده مجلس باید تا انتها گزارش روشنی به مردم دهد و این مسئله باید با همراهی مردم باشد.
زنگنه تاکید کرد:انتظار ما این است مجلس آتی مجلس پیش بینی پذیر باشد , وقتی افراد کنار هم تفکرات متعارض دارند این افراد چگونه می توانند منافع مردم را پیگیری کنند و این عدم هم راستای فکری مشکل زا است.
زنگنه افزود: تمام توان ما این است که مجلس در راس امور باشد و در راستای گام دوم مقام معظم رهبری حرکت کنیم.
این کاندید دکتری اقتصاد گرایش پولی در ادامه گفت: در موضوع بورس دولت سابق با تبلیغات فراوان مردم را به سمت بورس هدایت کرد اما متاسفانه در یک مقطعی عده ای در جهت منافع شخصی برآمدند و بازار سقوط پیدا کرد.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داست:
موضوع بعدی عدم وجود متخصصان واقعی در مجلس است و گزارشی از مرکز پژوهش های مجلس بیرون آمده که فعلا جای بحث آن نیست
دکتر سید عادل حیدری هم در ادامه خاطرنشان کرد: متاسفانه هدف اصلی برای ورود به مجلس مغفول مانده است در حالی که هدف اصلی باید قانون گذاری باشد.
وی ادامه داد:مبحث آزادی در همه کشورهای دنیا یکی از مهمترین مسائل است اما در کشور ما این شکاف نسلی مدیریت شده است? آزادی از نگاه یک جوان و یک سالخورده آیا یکی است?
دکتر اکرم عشقی, از دیگر کاندیدای شورای ایران متحد به فرموده امام خمینی ره در ابتدای سخنان خود اشاره کرد و گفت: امام رحمه الله علیه فرمود مجلس در راس امور است بنابراین اگر مجلس درست کار خود را انجام دهد خیلی از مشکلات حل خواهد شد, در حقیقت اگر مجلس درست ریل گذاری کند قطعا حاکمیت و مردم نقش خودشان را میدانند و کشور توسعه و پیشرفت میکند.
وی تصریح کرد: خلاهایی در قانون زنان و خانواده داریم و در مبحث عفاف و حجاب ۲۸ متولی داریم که به خاطر عدم نظارت این متولی هاخروجی نداشتند.بنابراین اگر نظارت درست انجام شود طبعا مشکلاتی نخواهیم داشت.
خانم عشقی نظارت را بسیار مهم دانست و افزود:در بودجه های فرهنگی که بسیار پر طمطراق است و واقعا گره گشا در خانواده است ولی به دلیل عدم نظارت این اقدامات به هرز می روند و به هدف نهایی نائل نمی آیند.
این مسئول اظهار داشت: مجلس رکن اصلی است و اگر دقیق و درست با متخصصان ورود داشته باشند قطعا مشکلات کمتری خواهیم داشت.
مهندس هادی سبحانی نیا ملقب به ارومیان به کمیسیون عمران اشاره کرد و گفت: یکی از کمیسیون های مهم مجلس کمیسیون عمران است و یکی از وظایف مجلس نظارت است.
وی نظارت و پیگیری را بسیار مهم برشمرد و گفت:اگربهترین برنامه ها تصویب شود اما پیگیری نباشد حتما به مشکل بر می خورد و مهمترین هدف ما در ورود به مجلس مبحث نظارت است.
اورمیان تصریح گرد: قانون بر مالیات خانه های خالی چرا انقدر دیر تصویب شد? موضوع مسکن چرا با معضل همراه است?
وی سلیقه ای برخورد کردن مدیران را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت مبحث سلیقه ای کار کردن مدیران ما مورد بحث است و در مورد طرح مسکن ملی یک وزیر چه حقی دارد اظهارنظر شخصی کند و به اعتقاد من باید موضوع مسکن باید پیگیری شود .
انتهای پیام